Nem vagyok szokványos fotós

Művészileg közelítem meg a témáimat. Közösen dolgozom a modellel. Feltárom a lelkivilágát és azt hozom a felszínre, ami az előnyös számára és ez a fotókon is látszódni fog.

Portré/MOdelL Fotózás menete

A fotózás főszereplője, modellje biztosan rendelkezik elképzelésekkel arról, hogy milyen hangulatú, stílusú, merészségű fotókat szeretne magáról viszontlátni.

Ehhez segítséget nyújtunk a közös egyeztetés során, ahol az általam előre megálmodott díszletek, hangulatok közül az adott csomagtól függően akár több is megvalósítható.

A modell személyes találkozón egyeztethet a fotóstúdió munkatársaival arról, hogy pontosan milyen ruhákban, kiegészítőkkel, milyen sminkben, milyen frizurával képzeli el magát a fotózás díszletei között. Teljes a szabadság, de szívesen javaslunk, amennyiben az ügyfél igényli.

Mikor és hol?

A kölcsönös egyeztetés alapján a változatos képek és effektek/hatások végett külső és belső helyszíneket is használunk.

A belső fotózás 3 fotóstúdióban is zajlik, foglaltságtól függően mindig az aktuálsan elérhető studiónkban dolgozunk a legkorszerűbb technikai felszereléssel.

A fotózás napján a Modell elindul az átalakulás útján. Természetesen a végeredmény számít, de garantáljuk, hogy maga a folyamat is egy életre szóló élmény lesz. Családias légkör, jó hangulat és egyedi végeredmény! 😉

…a fotózás után?

A fotózást követően rövid időn belül elküldjük a nézőképeket. Ezekből a Modell választhatja ki a megfelelő mennyiségű fotókat, de kérheti a segítségünket is a döntésben! A kiválasztás után körülbelül 1 hét, amíg elkészül a fotók retusálása és gyártása a Modell által kiválasztott formátumban.

Egyeztetünk egy újabb személyes találkozót, ahol átadásra kerülnek a választott adathordozón a teljesen utómunkázott és varázslatossá tett képek.

EGYÉB fotózás: drónos légifelvételek, esküvők, gyerekportrék, események, egyedi megrendelések igény szerint.

 

Írj nekünk e-mailt a gabor@kgphotography.hu címre és hamarosan jelentkezünk!